Over ons

Al meer dan 15 jaar ervaring

In 2007 is onze praktijk in Oosterbeek opgericht door huidtherapeuten Jeune de Graaf en Rina Rijkenberg. Inmiddels is ons team uitgebreid en werken wij vanuit drie locaties: Oosterbeek, Renkum en Heelsum.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken!

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (de NVH). De NVH bewaakt het kwaliteitsniveau van de behandelingen en de kennis die hier aan ten grondslag ligt. Tevens zijn wij als huidtherapeuten ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

  • HBO opgeleide huid- en oedeemtherapeuten, met up to date kennis na het volgen van vele bij- en nascholingen
  • Laagdrempelige praktijk en therapeuten
  • Goede bereikbaarheid, mail, website en telefoon
  • Persoonlijk, betrouwbaar en uw hulpvraag staat altijd centraal
  • Goede samenwerking met artsen en andere (para)medici
  • Nieuwste technieken op gebied van peelingen en laserapparatuur

Kennismaken met onze huidtherapeuten?

Locaties

Oosterbeek

Onze praktijk bevindt zich op de tweede verdieping in het gezondheidscentrum “De Dennenkamp” te Oosterbeek. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer.

Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur. Op deze locatie is op maandag en donderdag de hele dag een receptioniste aanwezig. Op de andere dagen kunt u bij vragen kloppen op de behandelkamer(s).

Renkum

Onze praktijk bevindt zich op de begane grond in het gezondheidscentrum aan de Europalaan te Renkum. Na de tweede schuifdeur bevindt de behandelkamer zich aan de linkerkant. Verderop in de gang is er een wachtruimte.

Openingstijden zijn maandag en vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Dinsdag, woensdag en donderdag op verzoek. Deze locatie heeft geen receptie, wij zijn hiervoor telefonisch bereikbaar op ons algemene nummer 026-3391099.

Heelsum

Onze praktijk bevindt zich op de eerste etage in het medisch centrum aan de Utrechtseweg 47 te Heelsum. De wachtruimte bevindt zich ook op de eerste verdieping.

Openingstijden zijn vrijdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur. Deze locatie heeft geen receptie, wij zijn hiervoor telefonisch bereikbaar op ons algemene nummer 026-3391099.

Reviews

Reviews