ME Line pigmentbehandeling

Heeft u last van pigmentvlekken in het gelaat, handen, armen of benen?
Heeft u last van een zwangerschapsmasker?
Dan is een behandelkuur met ME Line wellicht de oplossing voor u!

Introductie

ME Line is een behandeling tegen pigmentvlekken die als behandelkuur wordt aangeboden. Daarnaast werkt de ME line huid verjongend.

De kuur bestaat uit behandelingen in onze praktijk én uit het gebruik van thuisproducten. Dit pakket bestaat uit een vijftal producten.

Indicaties

Wij kunnen een behandelkuur met ME Line inzetten om de volgende resultaten te bereiken:

  • Vermindert pigmentvlekken.
  • Egalere zachtere en gladdere huid.
  • Resultaat is 75-90% vermindering van de pigmentvlekken.

 

Gemiddeld zijn er 3 tot 8 behandelingen nodig. Afhankelijk van de ernst van de pigmentvlekken en de wensen.

Advies om na de kuur een onderhoudsbehandeling om de 6 maanden te herhalen.

Tussen de behandelingen zit 4 tot 6 weken. De huid moet kunnen herstellen en de peeling moet de kans krijgen om zijn werk te doen.

Behandeling

ME Line Masker behandeling

Uw huid wordt gereinigd, gedesinfecteerd en daarna wordt er een voorbereidende peeling aangebracht. De actieve ingrediënten beïnvloeden de doorlaatbaarheid en polariteit van de huid. De hoornlaag wordt verdund en de huidbarrière wordt gereset, waardoor deze optimaal functioneert. De huid zal zich opnieuw hydrateren en wordt voorbereid op de verhelderende behandeling.

Daarna wordt het masker op uw huid aangebracht en gelijkmatig verdeeld. Het product vernietigt het overtollige pigment op een gecontroleerde manier en activeert de celvernieuwing.
Na 15 minuten wordt er een extra laagje aangebracht. Totaal moeten de werkstoffen 30 minuten inwerken. Als laatste wordt uw huid gereinigd en behandeld met MOIST, RESTORE en BB CREAM met SPF.

 

ME Line ID behandeling

Uw huid wordt gereinigd en gedesinfecteerd. Daarna wordt er met behulp van microneedling een ampul in de huid gesluisd. Middels deze transdermale behandeling wordt een combinatie van actieve ingrediënten dieper in de huid gebracht. Dit zorgt voor krachtige anti-oxidatie, een ontstekingsremmende werking en een remmend effect op de melaninesynthese en het tyrosinase enzym. Oftewel het pigment kan van binnenuit afgebroken worden. Door stimulatie van collagene vezels heeft de ID-behandeling ook een verjongend effect. Als laatste wordt uw huid nabehandeld met een herstellende crème.

 

Me Line thuis Producten

Het consequent gebruiken van effectieve producten na de behandeling werkt in synergie met de behandelingen en versterkt elkaars werking. Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept. Producten, die de hydratatie van de huid herstellen, de textuur verbeteren en de compactheid van de huid bevorderen om de dermis na de pigmentbehandelingen in balans te brengen en een rebound effect te minimaliseren. Bovendien worden de fysiologische functies van de huidcellen gestimuleerd en het weefsel gevoed en geherstructureerd. Hetgeen zorgt voor een snel herstel.

Tussen de behandelingen zit 4 tot 6 weken. De huid moet kunnen herstellen en de werking van de peelingen komt op deze manier het beste tot zijn recht.

 

Kosten

ME Line peeling mask is €149,-
ME Line ID behandeling is €165,-
ME Line 6 thuisproducten €395,50

Resultaat

Afspraak maken

Heeft u storende pigmentvlekken en wilt u hier iets aan doen?

Neem gerust contact met ons op via email, ons contactformulier of bel ons (026-3391099).