Pigmentatie

Heeft u last van storende pigmentvlekken?
Dan is lasertherapie de oplossing voor u!

Introductie

Pigmentvlekken zijn opeenhopingen van pigment oftewel melanine, zichtbaar als een donkere verkleuring. Pigment kan veranderen door blootstelling aan de zon, hormoonschommelingen, ontstekingen en/ of wondjes. Ook kunnen pigmentvlekken een kenmerk zijn van huidveroudering.

Indicaties

Wij kunnen bij de volgende pigmentproblemen lasertherapie toepassen:

  • Pigment ten gevolge van zonneschade
  • Café au Lait
  • Sproeten
  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Becker’s nevi
  • Poikiloderma of Civatte

Behandeling

Lasertherapie is een methode om pigmentvlekken te verwijderen.

De puls die de laser stuurt wordt door het pigment in de huid opgenomen. Dit pigment wordt zo vernietigt of vergruisd. De apparatuur zorgt ervoor dat alleen het pigment in de huid geraakt wordt en dat de omliggende huid niet beschadigd raakt. Het verschilt per pigmentvlek hoeveel behandelingen er nodig zijn om deze definitief te verwijderen. Een kleine oppervlakkige vlek heeft 1 tot 2 behandelingen nodig, diepere vlekken zo’n 5 tot 8 behandelingen.

Resultaat

Afspraak maken

Heeft u storende pigmentvlekken en wilt u hier iets aan doen?

Neem gerust contact met ons op via email, ons contactformulier of bel ons (026-3391099).

Belangrijk bericht

Update De Huidtherapeuten COVID-19 – per 11-5-2020

Praktijk geopend

Zoals de meesten van u waarschijnlijk hebben begrepen, mogen wij vanaf 11 mei weer open voor alle medische en cosmetische zorg. Wij volgen daarin de richtlijnen van het RIVM met bijbehorende veiligheids- en hygiëne maatregelingen.

Afspraak maken?

Klik hier voor het bericht om te zien welke veiligheids- en hygiëne maatregelingen wij in acht nemen en wat dit voor u kan betekenen.