Nazorg bij brandwonden

Heeft u last van brandwondlittekens?
Te strak, ontsierend of jeuk?
Dan is huidtherapie de oplossing voor u!

Introductie

Brandwondlittekens kunnen gaan samentrekken en zo de bewegelijkheid van een gewricht beperken. Daarnaast kunnen ze voor esthetische hinder zorgen. Ook jeuk is een hinderlijke klacht. Hier zijn binnen de behandeling, “Nazorg bij brandwonden” verschillende behandelingen mogelijk.

Onze huidtherapeuten hebben de post HBO opleiding  ‘Huidtherapie na Brandwonden’ gevolgd en werken samen met de brandwondencentra en de brandwondenstichting!

Indicaties

Na (ernstige) brandwonden kunnen er littekens ontstaan die gaan samentrekken, pijnlijk zijn, jeuken of andere klachten geven. Het maakt niet uit of u klachten heeft ontwikkeld na eerste, tweede / of derdegraads brandwonden. Bij elk litteken kunnen we een passende therapie zoeken om verlichting te bewerkstelligen.

Behandeling

Massage, endermotherapie, lasertherapie en camouflage zijn voorbeelden van behandelmogelijkheden. Het doel is om het litteken beter aan te laten voelen, zodat deze als minder storend wordt ervaren.

We werken samen met de verschillende brandwondencentra en de brandwondenstichting.

Resultaat

Afspraak maken

Heeft u klachten aan uw brandwondlitteken en wilt u hier iets aan doen?

Neem gerust contact met ons op via email, ons contactformulier of bel ons (026-3391099).

Belangrijk bericht

Update De Huidtherapeuten COVID-19 – per 11-5-2020

Praktijk geopend

Zoals de meesten van u waarschijnlijk hebben begrepen, mogen wij vanaf 11 mei weer open voor alle medische en cosmetische zorg. Wij volgen daarin de richtlijnen van het RIVM met bijbehorende veiligheids- en hygiëne maatregelingen.

Afspraak maken?

Klik hier voor het bericht om te zien welke veiligheids- en hygiëne maatregelingen wij in acht nemen en wat dit voor u kan betekenen.