Ons team

U wilt de beste zorg voor uw huid en daarvoor bent u bij ons in goede handen.
Natuurlijk is het wel zo fijn om te weten wie u behandelt.
Daarom stellen wij ons hieronder graag aan u voor.
Rina
Rina Rijkenberg – Huidtherapeute en eigenaresse 

Na mijn opleiding als doktersassistente ben ik direct door gaan studeren voor Huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht. In 2007 ben ik vervroegd afgestudeerd en in april 2007 konden de eerste mensen behandeld worden in onze praktijk ‘De Huidtherapeuten’, die ik samen met Jeune ben gestart. In 2011 heb ik de Post HBO huidtherapie na brandwonden gevolgd.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Ieder mens is uniek en iedereen reageert anders op een behandeling. De uitdaging blijft om een passende oplossing te vinden voor ieder probleem.

Daarnaast volg ik regelmatig bij- en nascholingen om up to date kennis te hebben. De laatste intensieve scholing was in 2018 de cursus FG-MLD, Fill land Flush. Wat een geweldige cursus en verrijking van mijn huidige oedeemtherapie behandeling! Nu kunnen we (ex)kankerpatienten nog beter helpen en begeleiden!

Ik kan inmiddels al meer dan 12 jaar zeggen dat ik het leukste vak heb dat er bestaat.

2019 Jeune (6)
Jeune de Graaf – Huidtherapeute en eigenaresse 

Na een aantal jaar als schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben, merkte ik dat ik mensen toch meer wilde helpen. Hierdoor ben ik in 2003 begonnen met de studie Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. In 2007 studeerde ik af als huidtherapeut en ben ik samen met Rina onze praktijk ‘De Huidtherapeuten’ begonnen in Oosterbeek.

Het geeft mij veel voldoening om mensen met huid- en/of oedeemproblemen te helpen waardoor ze zich letterlijk beter in hun vel voelen. Blijven doorleren zorgt ervoor dat we constant mee gaan in vernieuwing en verbetering van onze behandelingen. Het is geweldig om op deze manier altijd door te blijven leren voor een nog betere zorg! Daarnaast is het ook heerlijk om ook op de ontspanning en doelgerichte huidverzorging te focussen. Hoe dan ook, ik geniet ervan als er weer een tevreden cliënt onze praktijk verlaat. Trots op ons vak huidtherapie!

IMG_1442
Bram Reijnders – Huidtherapeut

In juni 2009 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sinds december 2009 ben ik werkzaam bij De Huidtherapeuten. Mensen kunnen helpen met een huidaandoening geeft een enorme voldoening. In veel situaties is er een multidisciplinaire aanpak, hetgeen in een gezondheidscentrum met verschillende disciplines optimaal benut kan worden. Indien nodig kunnen er ook huisbezoeken plaatsvinden. Ik ben gespecialiseerd in oedeemtherapie en huid -en wondverzorging.

De praktijk De Huidtherapeuten is laagdrempelig, professioneel en er heerst een gezellige sfeer, hetgeen ik erg belangrijk vindt bij het behandelproces.

Tessy
Tessy Brons – Huidtherapeute

In juni 2010 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb bij verschillende praktijken vanaf die tijd gewerkt om mij verder te ontwikkelen en te ervaren welke richting ik op zou willen binnen de Huidtherapie. Sinds maart 2012 ben ik werkzaam bij De Huidtherapeuten.
Het mooie van onze praktijken en ons vak vind ik de veelzijdigheid aan behandelingen. Voor zowel medische- als cosmetische indicaties kunt u bij ons terecht.

Geen patiënt is hetzelfde en dit zorgt voor veel uitdaging in het werk. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik de kwaliteit van leven van een patiënt kan verbeteren door het uitvoeren van de juiste behandeling. Naast het fysieke aspect van mijn beroep vind ik persoonlijk en open contact erg belangrijk.

Els
Els Kok – Administratie

Vanaf het begin ondersteunt Els ons met de administratie en met baliewerkzaamheden. Zij is iedere maandag en donderdag aanwezig en u kunt bij haar terecht voor administratieve vragen, het maken van afspraken, maar ook de verkoop van producten is dan mogelijk!