Patiëntervaring met videobellen tijdens de coronacrisis

Lees het verhaal van één van onze patiënten.

Zorgen met extra zorgen….zoveel dingen kunnen op dit moment niet, we houden afstand en ook behandelingen waarbij direct contact is zijn niet meer vanzelfsprekend. Ook De Huidtherapeuten werden daarmee geconfronteerd. Maar ook zij gingen op zoek naar hoe het wél kan. Zo kreeg ik van Tessy het voorstel om de behandeling, lymfdrainage, online te doen, met  een speciale, beveiligde verbinding. En zo werd de badkamer ingericht als studio. De tablet op een hoge kruk, ik op een kruk ervoor. Met een link en een code die ik per email van Tessy kreeg is het makkelijk om contact te krijgen, (even opletten dat ik de camera voor en niet aan de achterkant aanzet). Tessy begeleidt mij in de behandeling, doet voor wat ik moet doen, controleert of ik het goed doe. Ondertussen vraagt ze na, hoe het gaat, of er extra klachten zijn. De eerste paar minuten zijn onwennig, het is echt niet mijn grootste hobby om op die manier voor de webcam te zitten, maar al snel voelt het vrij normaal. Bij de tweede behandeling groet Tessy mij met “welkom in je badkamer!” Natuurlijk is het niet als een behandeling op de praktijk, maar het helpt zeker om in deze periode de klachten te verminderen, of tenminste te voorkomen dat het weer erger wordt. Deze tijd is een tijd om creatief te zijn met de moderne midddelen, en ondertussen blijven we voorzichtig, houden afstand en passen op elkaar. Zo houden we vol, samen op afstand!

Belangrijk bericht

Update De Huidtherapeuten COVID-19 – per 11-5-2020

Praktijk geopend

Zoals de meesten van u waarschijnlijk hebben begrepen, mogen wij vanaf 11 mei weer open voor alle medische en cosmetische zorg. Wij volgen daarin de richtlijnen van het RIVM met bijbehorende veiligheids- en hygiëne maatregelingen.

Afspraak maken?

Klik hier voor het bericht om te zien welke veiligheids- en hygiëne maatregelingen wij in acht nemen en wat dit voor u kan betekenen.