Huidadvies

 Interne en externe factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, stress en weersinvloeden zorgen ervoor dat uw huidconditie constant aan veranderingen onderhevig is.
Door onze kennis en ervaring kunnen wij voor u de juiste huidverzorging adviseren!

Introductie

Door een juiste manier van verzorgen en goede, op uw huid en huidconditie afgestemde verzorgingsproducten toe te passen, zullen de in- en externe factoren uw huid minder beschadigen.

Indicaties

De huid kan bijvoorbeeld droog of trekkerig aanvoelen, er kunnen vlekjes en rode vaatjes ontstaan. Daarbij komt dat vanaf ons 25e levensjaar diverse processen in onze huid in slow-motion beginnen te werken en mede daardoor huidveroudering een proces is dat we niet stop kunnen zetten, maar enkel kunnen vertragen. Het is dus uitermate belangrijk uw huid goed te verzorgen en te onderhouden.

Behandeling

Het doel van onze behandelingen is de huid (weer) in een goede conditie te brengen en deze te behouden. Maar ook u meer inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn om de huid optimaal te verzorgen.

Wij willen dat u weet wat u smeert en waarom! Vraag gerust aan De Huidtherapeuten welke crème het meest geschikt is voor uw huid. Kijk hier voor ons uitgebreide assortiment met vertrouwde producten voor huidverzorging.

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op via email, ons contactformulier of bel ons (026-3391099).